....

Jag satt och skrev så fint och så försvann allt. Så nu orkar jag INTE börja om.
Det jag skulle komma fram till var, vi ses imorgon söta Josefine..:)


Snö?

Det första jag hörde på radion i morse handlade om att det har börjat snöa i Östersund. Och här i lilla Julmyra är det skitväder med regn och rusk. Känns bra att veta att jag lämnar lilla Sverige om mindre än två veckor.

Idag har jag redan hunnit med massor, jag har lämnat mitt arnband på lagning, mina stövlar på omklackning. beställt ett nytt visa kort, fikat med Emil och räddat två thailandsresenärer i nöd. Kvar på listan för dagen är att fixa stallet och köra Showtime. Är lite godissugen så det är inte omöjligt att det blir en tripp till den lilla godisaffären i gåvan innan dagen är slut..:)
Får se vad kvällen erbjuder, blir det som jag vill kan den bli riktigt bra..

spa och relax..:)

Idag åkte jag, min lilla mamma och min syster till Tällberg. Jag skulle nämligen uttnytja min fantatiska present. En hel spa kur..:)
Det blev peeling, bubbelbad, imsmörjning och inlindning i plast och handdukar, ansiktsmassage och peeling. Och som avslut blev det helkroppsmassage..:D
Millan och mamma var hos mammas söta moster Anita under tiden... Sen hade dom fått för sig att vi skulle in till Rättvik för att "shoppa", det var väl kanske att hoppas på lite för mycket. Visst att Rättvik är väldigt vackert, och väldigt mysigt. Men det är ju som att gå tillbaka i tiden.. Där fanns det ju ingenting att shoppa, knappt ens några affärer. 
På vägen hem stannade vi till vid Aubiose där jag la 650 kronor på ett täcke till Showtime, nu kommer hon aldrig att frysa, skönt för henne. Det var hon värd!
Jag åker till Florida om mindre än två veckor, det börja bli lite mer påtagligt nu.. Men, jag är inge nervös än. Funderar mest på om jag kommer längta hem mycket, speciellt eftersom jag åker själv. Och, vad gör jag om jag börjar längta hem?


kan man ha för skön säng?:P

I fredags hade jag dejt med Jenny i Kista centrum. Vi åt, shoppade, kollade på bio och bara tog det lugnt.. Hur mysigt som helst.
Lördagen började som vanligt med att jag försov mig. Tror problemet ligger i att min säng är alldeles för skön, jag vill inte gå upp helt enkelt. Ha ha ha.
På kvällen blev det förkrök hos Jessika och sen åke vi vidare till Hotellet i sala. Hel kul!
Idag har jag varit skit-bakis hela dagen, fy vad hemskt det är. Tror på riktigt jag ska sluta dricka,har ju för vana att vara nykter..:)
Nu ska jag kolla klart på 16 blocks på fyran. Sen blir det sova, för imorgon ska jag på spa..:D
Ciao!

mitt hår blev perfekt

Tack vare Jessika kan jag nu pallra mig fram till en spegel utan att det ger mig ångest. Mitt hår var katastrof, men inte nu längre. Känns vansinnigt bra..:)

Idag red jag på skatan, och hon ville inte alls samarbeta.
Igår var jag på trav och idag stannade jag hemma med morötter och dipp, mums..=)
Det gick iaf åt helvete båda gångerna. Först med Ribban och sen med Billy..
Imorgon ska jag köra Emma till tåget kvart över åtta, så, jag måste upp om 6 timmar, fy för det.
Men jag får skylla på Yvonnes son..:P


Sjuk någon?

Idag försov jag mig, igen. Varför kan jag inte lämna sängen på morgonen för? Hela min kropp och själ skriker NEEEEEEJ! Och jag lyssnar och ligger snällt kvar. Urk.
Jag red iaf lite på Showtime, det gick bra. Hon var "snäll", men tycker fortfarande efter fem och ett halvt år som häst att det här med att ha en svans är vansinnigt konstigt och ganska så irriterande. Skumma underbara Showtime. Dagen innehöll även en dejt med Elina hemma hos Elina. Och mat+ bio med Emil. Trevligt och behagligt..=)

Men...min bror har åkt på magsjuka. Noe, allt annat än kul. Då vet ja vem jag inte vill sitta bredvid i soffan..:P Jag har haft ont i halsen som fan och varit seg hela veckan. Orkar inte magsjuka på det..:(

Imorgon ska Jess klippa och färga mig..:D Har längtat som fan efter min present. Ska (på nått sätt , har tvingat mamma att tvinga mig) lyckas ta mig upp och vara hemma hos henne till halv nio. Så åker vi tillsammans in till uppsala. Det är alltid trevligt med sällskap..:)

...."och vi pratar om vart vi ska just inatt
men jag antar att vi menar hela livet"..


07.20

Klockan är snart halv åtta och jag har inte gått och lagt mig än.. Är ganska så trött men inte så trött som jag borde vara.
Min kväll vart kass. Men, så kan det bli ibland. Tror nästa helg blir nog bättre. Jag hoppas det i alla fall.
Natti.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'


usch för regn

Jag försov mig som fan idag. Satte alarm på halv 8, vaknar och stänger av alarmet med tanken, "skönt att blunda nån minut". Nästa gång jag vaknar är klockan HALV TOLV! Vilken hejdundrandes försovning. Tur att jag inte hade nån tid att passa..;)
Undrar vad den här dagen har att erbjuda mig? Regn. Kul.

Nej, nu ska jag sätta lite fart, måste vara i alla fall lite i tid till sthlm ikväll..=)

.....

Du frågade vad jag gör nuförtiden.. Vad ska jag svara?
Jag lever på dagarna och drömmer på nätterna.. I guess.

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då


nattetid..

Undrar egentligen hur det kommer sig att jag alltid skriver mitt i natten.. Ähh, det är ju skit samma.
Idag vaknade jag och var sjuk, skitliv. Halsen var tjock och gjorde ont..:( Så det blev varken simning eller promenad idag.
Jag sov, och sov. Så gjorde jag lite nytta, och så sov jag vidare.. Skulle ha kunnat vara hur skönt som helst, men de är det inte när men ligger på rygg men det känns som att hjärnan sitter i en karusell och allt bara snurrar. Hopplöst. 


Milan är superförkyld, stackars stackars lilla katt, han ska till kissmissdoktorn imorgon.

Michelle! :)

Min helg vart bara bra, lördagen gick fort och halv fem satt jag och käkade med Elina och hennes gäng. Sen bar det av hem till henne där vi kastade på oss våra bikinis och badbyxor och slängde oss ner i det varma vattnet. Om man kan svettas under vatten var det precis vad vi gjorde, eller, jag gjorde..:P
Kvällen fortsatte till Etage där Elina fick extra pris på shot-kannor, ganska så farligt faktiskt..hahaha. Till slut var jag tvungen att hitta folk runt omkring mig som ville hjälpa mig med hennes kamikaze. En kul kväll faktiskt.

Som slutade med att jag träffade en jag håller av och skulle ge mitt liv för, som grät. Som sen följde med mig hem..vi pratade och pratade. Och allt var som förut, men samtidigt allt annat än som förut. Det var hur som helst väldigt trevligt. Du är min bästa vän och jag kommer alltid att älska och avguda DIG.  

Söndagen skulle ha blivit lugn.
Men 11.22 ringer Julia, "MICHELLE! Kan jag, Sara och Linn komma och rida hos dig? Din mamma lovade oss det igår faktiskt."
Jag "Julia, jag är jätte trött, jag har inte riktigt vaknat än."
Julia "Nej, jag hör faktiskt det! Men vi kommer inte förrän om en timme faktiskt."
Jag "Okej, men kom ni. Men jag har inte riktigt vaknat än så jag kanske inte kan hjälpa er på en gång."
Julia "Ja, du sa faktiskt det. Men Sara måste komma först."
Det blev en mysig dag med dom små töserna. Och om jag inte visste vad jag hette innan denna söndag, så vet jag med all säkerhet det nu.
Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle! Michelle!

Men dom är så söta de små liven.

Söndagen slutade med att skjutsa till bussen och efter det tokdog jag i soffan. I natt sov min lilla kissemiss Milan hos mig. Han är förkyld som fasen, stackars liten.

I måndags körde jag åt helvete med Ribban, fick ångest och vill aldrig mera köra lopp.. Denna dag slutade med att jag såg hon jag vill önska bort. Mina önskningar verkar inte funka. Skit också, försvinn skata.

Idag, tisdag har jag varit ganska så effektiv. Jag tog mig en liten sovmorgon (jag förtjänade den) sen bestämde jag dejt med Jenny nästa fredag och efter det pratade jag med Emma som ville med mig till Heby. Där jag uträttade lite ärenden och det blev även lunch i där ihop med Emma och Racha. Väl hemma igen gjorde jag ingenting ett tag, sen gjorde jag klart stallet och efter det började jag med Showtimes nya hage. Provade att rida på henne idag, det var roligt men kort.. Hoppade av innan hon hann skada mig. Jag och Emma skulle ha simmat, men det hans inte med och får bli imorgon istället. Lovar! Jag börjar bli fet nu, så jag måste. Hahahaha..

Nu ska jag duscha och sen ska jag leta reda på min förkylda lilla fettokisse.
Natti natti!

(Hellre dö stående än leva på knä..)


idag blev en lång dag

I morse skulle jag skjutsa Millan till västerås, hon behövde ta fler prover.. Och vi var tvungna att åka 7, så halv var det bara att kämpa sig upp. Jag har inte satt ett alarm på en månad så jag kunde inte somna och i morse var det tungt att vakna. Hahaha.. Men men, från Västerås skulle vi till Uppsala för att min kära syster skulle till skolan. Väldans mycket bil blev det. Jag åkte även till Gränby och brände av lite presentkort..:P
Det blev små, "bronzekulor" från Body Shop, tack så mycket Emil, Freddan, Ben och Simon..:) i love body shop!
Sen blev det även en hmm, "vinterklänning" och en längre svart tröja från H&M.. Tack faster m. familj.
Runt 12 var jag hemma igen och förberedde middagen, bakad potatis med skagenröra...mums.
Efter det blev det träning i nästan en timme.
Sen stallet och snabbjobb, och sen ännu mera stall.
Imorgon blir det bad och utgång med Elina m.fl. Ska bli skoj! =)
Puss och godnatt!


mot staterna

Nu närmar det sig med stormsteg...USA.. Jag pratade med dom idag och jag åker runt Halloween.
Ska bli skoj, men....deras ryckte är ju inte att leka med.
Ähh, det löser sig nog.
God natt!


:)

Idag var jag å Emma i uppsala och fikade och fixade lite grejer.
Sen har vi även köpt gymkort och nu är vi igång, det känns kanon.
Nu ska jag sova, men det är inte utan att jag tänker på dig..

...

kan man ringa och be om att få sin mobilräkning?
min ligger på 1100 nu och jag skulle verkligen vilja betala den, så slipper jag tänka så mycket mer på det sen...
ÅNGEST!
Hhahahaah, känns som att jag får skylla mig själv.

hösten är här

Nu är hösten här på riktigt..och de få dagar det inte regnar och blåser så mycket att jag bara vill gråta är det riktigt vackert.
I lördags hade jag mitt lilla partaj och det var kul..:)
Även om jag blev lite för full mot slutet..så kan det gå om man hivar i sig tequila och hrm, sprit. Hahaha!
Emma: Michi, kom så ska vi supa dig under bordet!
Jag: Nej, tror jag fixar det bäst själv faktiskt..:P
I söndags mådde jag inte så värst kanon... Men jag var ut till stallet och gav Showtime lite kärlek innan kvällen var slut. Hon är så fin. Och för första gången i sitt liv mår hon faktiskt bra..
Igår körde jag min bror till bussen, gjorde klart stallet och körde Showtime.. Sen kollade jag på klockan och de var dax att bege mig mot uppsala, jag hade en liten dejt med Sofie runt halv tre. Jag var nästan i tid iaf..:) Var bara där en kvart försent eller nått. Så satt vi i hennes fina lägenhet och pratade i lite mer än två timmar..det var helmysigt!
Så pratade jag med Emil, för han skulle ha en kladdkaka..haha!
Tog mig ner på stan och traskde omkring och kände min hunger stiga drastiskt! Hahaha, oj vad hungrig jag var!
Så vi satte oss och åt pasta på Rififi, HUR gott som helst! och mättande..:P Dom stängde klockan 8 och då var vi tvungna att gå. Vi gick till min bil och så skjuttsade jag Emil och kladdkakan till hans bil.
Sen var det bara att bege sig hemåt. Nöjd med min dag, jag fick en hel del gjort..
Men jag missade att ta med mitt vaccinationskort så det blev ingen slutvaccinering. Får ta det idag istället. Emma skulle till Uppsala så då kan ju jag hänga på..:) och ikväll ska vi träna.. Det BEHÖVS, iaf för min del!
Nej, nu ska jag ut i hösten och fixa klart stallet och köra vackra Showtime!

hmm

Hur fasen ska man placera borden så att alla blir nöjda och glada???
I ett u, två långa rader??
Snacka om i-lands problem..
Sen har jag ett större problem? VART ÄR MIN ÄLSKADE KAMERA??? Jag behöver dig!

stressad dag

Har jätte mycket att göra.. Det är både kul och jäklans jobbigt.
Har skapat pajer och kladdkakor i massor.. MASSOR!
Har varit i Uppsala och handlat hela långa dagen, gjort av me ganska så mycket pengar. Men det verkar som att jag håller min budget. :)
Handlade först lite sgrejer på Ö.B, sen blev det käk från Willys och dricka från systemet.
Sen var jag hemma igen 4700 kr fattigare..
Då fortsatte lilla underbara mamma med alla pajer, och jag gick ut och körde fort med Billy ihop med Millan och Ribban. Dom var skitfina!
På mitt buffébord kommer det bland annat att finnas:
* lax och spenatpaj
* skink och brocollipaj
* pastasallad
* "vanlig" sallad
* tzatsiki
* vitlöksdressing
* grissinis
* massa bröd
* fetaost
* oliver
* ost och smör
* mozzarella och tomater
När folk kommer får dom små laxsnittar och ett glas mousserande vin..:) eller alkofritt om man vill det.
Till efterrätt blir det kladdkaka och bullar. (Hoppas att mina gäster har hunnit bli så pass mätta att det räcker.;))
Nu ska jag ladda för imorgon och fortsatt bak.

Ett minne slog mig.

Den 30 aug 2008.

                                          

                                           
                                           

Jag har kanske kört och vunnit mitt sista ponnylopp. Det var med en liten tår i ögonvrån och ett visst vemod. Men var sak har sin tid. Tuff är i alla fall outstanding. Finns ingen som han..
Foto: Tom Jönehag

pajdeg och kladdkakor

Jag har bakat HELA DAGEN. Satan så effektiv jag har varit..:) Har inget annat val, för det är minst lika mycket kvar att göra.. Idag hann jag med 8 stycken lax och spenatpajer, 1 skink och brocollipaj och 2 kladdkakor. Som sagt, mera ska det bli.
Imorgon ska jag och lilla mamma handla mera mat och alkohol..:) Den blir lite dyr min fest, men det skiter jag faktiskt i. Mitt mål var och är att samla dom jag tycker om och bara äta och dricka gott. Och bara ha riktigt kul för en kväll!
Hoppas att jag lyckas.
I måndags gjorde jag nått ingen får veta, åhh vad jag älskar det. Man kan motstå allt utom frestelsen, eller hur var det nu igen?
Jag känner att jag första gången på länge, LÄNGE lever idag och inte har några bekymmer. Jag vaknar utan att känna mig nedstämd och tyngd. Jag sitter inte längre och gråter av ångest samtidigt som jag knappt äter någon frukost. Detta innan jag tar bilen till jobbet för att sedan gå och vara otrevlig mot min chef. Jag slipper det och jag älskar att jag slipper det. Det här med att bli lycklig av pengar biter i alla fall inte på mig. Och det är rätt så skönt att ha insett det. 
Nu ska jag ta min fina feta lilla kisse under armen och lägga mig. 
Sov gott!
ps, du finns i mina tankar. nu har vi ju planerat nått stort, and I LOVE it.

RSS 2.0