Middag ute...igen ;)

Snart flyttar Bobby till sin trailer. En positiv sak med att han flyttar ut är att alla sötsaker han köper, (kakor, tårtor, glass, m.m) kommer att utebli i fortsättningen. För det är inte bra att bo med en man nästan kan kalla en "feeder", om man samtidigt försöker tänka på figuren. Fattar inte hur han kan vara så smal. Haha..
Jag och Lina har lite ångest hur som helst. 
Och därför ska vi nu ut och käka...igen. Jag, Lina, Bobby, och idag hänger även "papa John" med. Kan bli spännande.
Idag höll en korkad jävla ettåring på att trampa av mig hälsenan. Visst att hennes syster har varit skitbra. But, I don´t give a fuck. Jag hatar den hästen. 
Nu är det dags att dra :)
Ciao!!

Numera är jag Liv :)

Bobby har gett mig ett nytt namn. Jag är numera Liv (han har fått för sig att jag är lik Liv Taylor). Haha, han tycker att Michelle är alldeles för långt när han vill skrika på mig...haha!
Allt känns fortfarande bra, jag gillar det här. Nej, jag tror fan att jag älskar det. Om man bortser från slitet på förmiddagarna är det så här det ska vara, det enda som saknas är du. Men vi ses ju senare.
Hästarna här är riktigt fina och det skulle vara kul att vara kvar en sommar och åka på trav. Trivs jag inte är de inte svårare än att jag åker hem till lilla Sverige igen..:) Men där har jag ju inget att göra..hmm.
Nu är klockan snart halv elva så jag måste sova om jag ska kunna ta mig upp imorgon!
Natti!

trött i florida..:)

Här sitter jag nu i ett mobilehome på Springgardenranch i närheten av Daytona. Här är det vackert och jag känner att jag kommer trivas. Skönt!
Har inte längtat hem nånting, och det är ännu skönare. Det var bara en sak jag saknade, och det var Milans små tassar i mitt ansikte när han vill mig nått. Nu fick jag sova hela natten utan att bli väckt.
Huset vi bor i är ganska så gammalt och inte så jättefräsht. Men det är stort och det funkar absolut! Har funderat lite över vad jag kan köpa för att göra mitt rum lite personligt, just nu är det bara en säng och en byrå och fyra vita väggar.
Har funderat på nån blomma och kanska nån billig affish. För att ha nått som gör det lite hemtrevligt...

Nu är jag ganska så trött och tänker gå och lägga mig. Men jag ska fixa bilder och skriva lite ordentligare senare..:)
Ciao..

det är mindre än ett dygn kvar

Nu är det mindre än ett dygn kvar... Om 22 timmar lyfter planet mot New York..:)
Sen kommer jag vara på "resande fot" i nästan 20 timmar....Usch, det låter ju egentligen inge kul alls! Jag måste köpa mig nån bra bok eller nått. Det känns ingenting än så länge, jag är inge nervös. Men, jag är mer paralyserad. Jag har fortfarande inte ens letat redan på min väska, haha. (Tur att jag vet vart den är..)
Vad jag måste göra idag?
Jo, nu måste jag ut i stallet och köra Showtime, sen måste jag hälsa på min farmor, och kanske även Elina. Mamma fyller år på fredag och jag MÅSTE ju köpa nått till henne. Sen kommer Emil och förmodligen även Emma, så ska dom hjälpa mig att komma på vad som är bäst att packa med sig.. Jag måste växla in mer pengar, men det kan jag ju göra på Arlanda. Sen måste jag ringa runt och säga hej då till folk. 
Vilken dag, hur ska det här gå..?
Nu ska jag sparka upp min bror och sen ska vi ut och köra Nordis och Showtime.. Det är iaf en början..=)

Inatt hade jag och min syster och hennes kompis Lisen film mys, så vi la oss runt kvart i fyra, men det var det värt.


...

nej, men jag ville ju ändå inte så skit i det.
det ska bli så skönt att lämna julmyra, jag vill inte tillbaka.

Skit Ribban..:(

Var på trav idag och kom inte ens iväg, vadå volta? tänkte ribban 10 år gammal och så sket han i det. Jävla skit häst.

Storebror?

Sitter och sippar på en stor underbar kopp med te. Känns som att det är minusgrader i huset så det värmer gott..:)
Har varit och käkat med min nyfunna storebror, vart har du varit hela mitt liv?
Svängde även in till Jessika och hämtade mina grejer och sa hej då..

Nu åker jag ju snart, hjälp.

You are ...



You are my everything
My head and my heart mind my wing
i could give all again
I'm never sure
of anything
with you

The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I won't do them all with you
All good things now come from you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

You are my everything
My head and my heart mind my wing
The past the present tomorrow too
I'll spend my final day
with you

I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you




Jag har tappat takten.

Finns ganska många som kan intyga att Anna Ternheim inte är min stil på musik. Men jag är helt såld på What have I done.. Den är ju grym!

Halv sex på sändag morgon är jag på väg mot arlanda.. Flyget går 9. Men jag har inte börjat packa än, har inte ens plockat fram väskan. Hmm, att ha varit en betald arbetslös har inte varit bra för mig. Jag har tappat takten helt. Och idag har jag två att köra och två och en halv vän att träffa, så idag hinner jag inte. Och imorgon ska jag på trav...
Det här med planering är inte min grej. Men jag tror inte jag kan somna på lördag, så jag kan ju packa hela natten istället..:)

Billy var bra idag!

Idag var jag tvungen att pallra mig upp redan runt 9. Haha, det var inte lätt men min katt hjälpte mig genom att vilja gå ut. Så jag var tvungen att gå upp och öppna dörren åt honom.. Tack Milan ;)
Hursom, jag skulle på trav med pappa och köra Billy. Så 10.15 rullade bilen mot Eskilstuna och Sundbyholmstravet.
Han var fin i värmningen och i loppet var vi trea, från dödens.. Så vi var skit nöjda och Billy var superduktig!
När vi kom hem igen hade mamma laddat med god mat och tårta för att fira våra "framgångar" under hela året..:)

Skulle ha lekt med Sussie och söta lilla Julia idag, men det får bli imorgon istället. Då ska jag även ta en fika med min goda vän Henry! Imorgon blir en bra dag..

Jag gillar att Barack Obama blev president i staterna.

Mindre än en vecka kvar.

Jag har fullt upp hela tiden. Gör typ allt för att hinna med att träffa mina nära och kära.. Men det är ju inte så länge jag ska vara borta, jag är ju hemma i februari igen. Men som det känns just nu kommer jag nog inte stanna i Sverige så länge då, typ hem och vända eller nått. Det finns inget som håller mig kvar. Jag vill inte börja plugga än och jobbat i Sverige har jag redan gjort i nästan ett och ett halvt år. Jag vill göra nått nytt. Men början på måndag...

I torsdags var jag i Gävle och hälsade på söta Josefine. Hon fick sin present som bestod i en middag för hon och mig. Det blev hummersoppa till förrätt och fetaostfylld kycklingfilé till varmrätt. Det var hur gott som helst. Men oj vad vi blev mätta! Sen hann vi bara hem för att försöka få i oss lite äppelkaka innan det bar av till bion tolv på natten. Vi var nämligen och såg premiären av Bond, Quantum of Solace. Den var skitbra!
Under natten hade det dessutom börjat snöa. Gävle- Julmyra utan sommardäck..? Usch, det var inge kul alls.

Efter att väl ha tagit mig hem från Gävle var det bara att byta om fort som attans och gå ut till alla hästar som stod i snöregnet och ville in. Fy för det skitvädret..
I brist på fantasi klädde jag och Emma sen ut oss till troll och tog bilen (fortrfarande utan vinterdäck) in till Uppsala.
Först halloween förfest hos Tanvi och sen utgång på B.J.. Det var skoj..:)

På lördagen var det bara att ta bilen hem igen. Och sen ut i mörkret för att köra Showtime.
Kände inte för att må illa på söndagen och behöva tjata till mig skjuts fram och tillbaka. Så jag var nykter och körde. Efter att ha spenderat två timmar för mycket på en ganska kass halloweenfest åkte jag, Emma och Fredrik till Hotellet. Där var det lagom mycket folk och väldigt kul. Som det ska vara, haha..
 
Sen har det varit lungt söndag, måndag. Och ikväll var jag och badade med Elin, det var supermysigt!
Haha, det var mina senaste dagar, röriga, jag vet. Men som betald arbetslös funkar det ganska så bra ändå..;)

Hursom, idag är det tisdag, och om mindre än en vecka jobbar jag arslet av mig i Floridas värme.. När jag suger lite på den karamellen låter det helt okej det med.

Jag får för mig att åren går fortare om jag inte är hemma. Hoppas dom skenar iväg. Lova att du hoppas du med.

RSS 2.0