Idag har halva tiden gott.

Idag har jag spenderat 6 veckor i florida. Känns hur bra som helst!
Vi jobbar mycket men det spelar liksom ingen roll. Jag har två underbara huskompisar. Lina och Emelia, vi har helkul ihop och jag är glad att ha fått chansen att lära känna dom.  Lina kommer väl precis som mig hem en dag, men Melan måste jag tillbaka hit för att träffa efter att jag lämnat landet...
Lina är lyckligt lottad och får spendera julen hemma med sin familj. Så hon är hemma i kalla sverige just nu och gör det.
Här finns det ingen julstämmning alls. Har ju varit tok varmt de senaste dagarna, eller det har iaf varit 25 grader och SOL! Så lite färg har jag nog skaffat mig. :)

Helgen blev lugn i jämförelse med vad det har varit de senaste helgerna.  Fredagen spenderades med Emelia framför tvn. Jag var trött som fasen och gick därför och la mig tidigt.. Igår lördag var Melan och jag och käkade smarrig mat ute. Det var trevligt att göra nått annat än att stanna på gården. Var hemma runt tio och eftersom jag inte var trött så pallrade jag mig iväg till stallpartyt på andra sidan tracken. Efter ett par bacaradi/ smirnoff, och några intressanta pingismatcher var jag rund under fötterna och fick som tur var skjuts hem..

Idag har jag jobbat, käkat frukost på Ihop och solat. Sen har jag spenderat massa kronor på att prata med några av mina kära hemma i Sverige. Men det behövs så därför var det värt varenda krona.

Jag har redan lärt mig mer om mig själv här borta och vi har lite skojjiga planer kvar att genomföra. Lina, jag kommer tillbaka om du gör det.


Men jag har framförallt insett hur mycket jag ÄLSKAR D I G.
"ta aldrig nånting för givet"
och vi pratar om vart vi ska just inatt
men jag antar att vi menar hela livet "



...

Det var ju verkligen längesen jag skrev nått nu.. Hmm, har inte orkat...haha. Men, min verdag är inte så händelserik även om jag för det mest jag någonting. I snitt ser en dag ut såhär: Vi ska helst vara i stallet innan halv sex så oftast står alarmet på 04.45. Sen jobbar vi på och oftast är vi klara till tolv. Och då är man ledig om man inte ska eftermiddagsfodra eller släcka. Och det gör vi väl i snitt var tredje dag eller nått. Eller, vi hoppas att det i alla fall ska bli så med tiden.

Jag älskar USA och om inte mitt hjärta fanns i Sverige så skulle jag nog stanna här.

RSS 2.0